Butchers of Blue

Bob Rijnders is een echte denimveteraan. Met een passie voor de blauwe stof vanaf de vroege jaren opende hij zijn eerste denimwinkel van 100 m² 20 jaar geleden in Hoogland, in het midden van Nederland. Ondanks de afgelegen locatie bedient Rijnders met succes een loyale klantenbasis, waardoor hij in 1999 naar een grotere winkel kon verhuizen en in 2002 zelfs een andere, minder op denim gerichte winkel kon openen. Op een totaal van 600 m² biedt Rijnders vandaag een mix van casual heren- en dameskleding inclusief merken zoals Second Female, Toms, Deus of Filling Pieces in zijn ‘Best of Brands’ winkel en een solide denim selectie bij de Butcher of Blue shop. Onder dezelfde naam als deze laatste, heeft Rijnders ook zijn eigen kleine lijn denim en op vintage geïnspireerde shirts. We spraken met hem over zijn liefde voor indigo-kleding en de detailhandel zelf.

Concept stores

Voor diverse concept stores van Specialized hebben we de volledige inrichting en interieur oplossingen gemaakt. Van begin tot eind van ontwerp tot oplevering zijn we betrokken bij de aanpak en het uitdenken van slimme oplossingen om de producten zo mooi mogelijk te tonen.

Bij Concept stores is de uitstraling en de beleving van het product van groot belang Met name als het om high-end producten gaat zijn de eisen aan de manier van etaleren hoog en moeten inspelen op het gevoel van de klant.