Maatwerk

Wij zijn gek op maatwerk! Niets is ons te gek en we denken graag met u mee. Out of de box oplossingen, bijzondere vormen, of ongebruikelijke materialen geven ons juist inspiratie en energie.

Butchers of Blue

Bob Rijnders is een echte denimveteraan. Met een passie voor de blauwe stof vanaf de vroege jaren opende hij zijn eerste denimwinkel van 100 m² 20 jaar geleden in Hoogland, in het midden van Nederland. Ondanks de afgelegen locatie bedient Rijnders met succes een loyale klantenbasis, waardoor hij in 1999 naar een grotere winkel kon verhuizen en in 2002 zelfs een andere, minder op denim gerichte winkel kon openen. Op een totaal van 600 m² biedt Rijnders vandaag een mix van casual heren- en dameskleding inclusief merken zoals Second Female, Toms, Deus of Filling Pieces in zijn ‘Best of Brands’ winkel en een solide denim selectie bij de Butcher of Blue shop. Onder dezelfde naam als deze laatste, heeft Rijnders ook zijn eigen kleine lijn denim en op vintage geïnspireerde shirts. We spraken met hem over zijn liefde voor indigo-kleding en de detailhandel zelf.

Schilderwerk

Wij schilderen strakke designs en gebruiken de beste verf producten. Uw winkel ziet er snel weer helemaal als nieuw uit, zowel van binnen als van buiten. Spuiten, lakken, stücken, op elke ondergrond is voor ons geen enkel probleem.

Van begin tot eind in uw nieuw- of verbouw project denken we mee in het gebruik van kleuren en hoe deze het beste zijn toe te passen.

Betonlook specialisten

met Coprox.

Omdat wanden een groot gedeelte van het oppervlak in een ruimte innemen en dus ook voor een groot gedeelte de sfeer van het interieur bepalen, is de afwerking essentieel. Die kan variëren van een zeer ruwe betonlook tot superglad pleisterwerk. In een stijl die bij u past: van modern en zakelijk tot klassiek en huiselijk, van industrieel en minimalistisch tot natuurlijk en rustiek.

Coprox is hét waterdichte, watervaste stijlvolle en gebruiksvriendelijke alternatief voor tegels, regulier stucwerk en traditionele afwerklagen zoals bijvoorbeeld Tadelakt en overige Betonlooks. Door de absolute waterdichtheid is Coprox ook uitermate geschikt voor buiten en badkamers.

Maatwerk keukens

Strak, simpel, rustig en passend bij de vormen van het huis was de wens. Functionaliteit en uitstraling staan voorop, maar veiligheid en gebruiksgemak worden zeker niet vergeten. We werken al uw wensen uit en maken schitterende keukens.

Kasten

Kasten zijn meestal maatwerk en moeten in het interieur worden ingebouwd. Alle mogelijke materialen zijn hiervoor te gebruiken en de deur panelen worden hoogwaardig gelakt zodat ze jaren lang kras vrij en mooi blijven. Maar zo maken we ook vitrine wanden, en allerlei woon en winkel assesoires om uw inrichting te verrijken.

Concept stores

Voor diverse concept stores van Specialized hebben we de volledige inrichting en interieur oplossingen gemaakt. Van begin tot eind van ontwerp tot oplevering zijn we betrokken bij de aanpak en het uitdenken van slimme oplossingen om de producten zo mooi mogelijk te tonen.

Bij Concept stores is de uitstraling en de beleving van het product van groot belang Met name als het om high-end producten gaat zijn de eisen aan de manier van etaleren hoog en moeten inspelen op het gevoel van de klant.