Maatwerk

Wij zijn gek op maatwerk! Niets is ons te gek en we denken graag met u mee. Out of de box oplossingen, bijzondere vormen, of ongebruikelijke materialen geven ons juist inspiratie en energie.

Butcher of Blue

Schilderwerk

Wij schilderen strakke designs en gebruiken de beste verf producten. Uw winkel ziet er snel weer helemaal als nieuw uit, zowel van binnen als van buiten. Spuiten, lakken, stücken, op elke ondergrond is voor ons geen enkel probleem.

Van begin tot eind in uw nieuw- of verbouw project denken we mee in het gebruik van kleuren en hoe deze het beste zijn toe te passen.

Maatwerk keukens

Strak, simpel, rustig en passend bij de vormen van het huis was de wens. Functionaliteit en uitstraling staan voorop, maar veiligheid en gebruiksgemak worden zeker niet vergeten. We werken al uw wensen uit en maken schitterende keukens.

Kasten

Kasten zijn meestal maatwerk en moeten in het interieur worden ingebouwd. Alle mogelijke materialen zijn hiervoor te gebruiken en de deur panelen worden hoogwaardig gelakt zodat ze jaren lang kras vrij en mooi blijven. Maar zo maken we ook vitrine wanden, en allerlei woon en winkel assesoires om uw inrichting te verrijken.

Specialized Concept Stores

Voor diverse concept stores van Specialized hebben we de volledige inrichting en interieur oplossingen gemaakt. Van begin tot eind van ontwerp tot oplevering zijn we betrokken bij de aanpak en het uitdenken van slimme oplossingen om de producten zo mooi mogelijk te tonen.

Bij Concept stores is de uitstraling en de beleving van het product van groot belang Met name als het om high-end producten gaat zijn de eisen aan de manier van etaleren hoog en moeten inspelen op het gevoel van de klant.